Locatia excelenta, Sea One Mamaia va ofera prilejul de a imbina momentele de relaxare cu cele de distractie.

Stilul arhitectural modern, emana rafinament si eleganta prin liniile drepte, curate fara ornamente excesive. Suprafetele vitrate generoase permit patrunderea luminii naturale, fiind completate de terasele ample ce contureaza perfect stilul modern.

+40 720 880 888 sales@sea-one.ro

Despre noi

HomeDespre noi

Euro Vial Residence a luat nastere din pasiunea pentru calitate, eleganta si rafinament, propulsandu-se astfel in topul dezvoltatorilor imobiliari din Constanta.

Apartamentele sunt complet finisate si construite printr-o excelenta de neegalat, fiind pozitionate in noul centru al distractiei de pe litoral.

Euro Vial Residence, prin proiectele sale, emana un stil de viata exclusivist si un cadru select prin fiecare detaliu.

Dezvoltat de o echipa determinata si creativa, Euro Vial Residence prezinta un nou concept imobiliar cu cele mai inalte standarde de calitate.

Sea On este un complex rezidențial de apartamente adaptate nevoilor omului modern, deschis la tehnologie, cu ochi critic pentru design și detalii, și care pune mult accent pe confort.

Amplasat pe malul Mării Negre și înconjurat de cele mai în vogă cluburi, localuri și restaurante de pe plajă, complexul Sea On Mamaia se remarcă prin rafinament, confort, condiții ultra-moderne și o priveliște ce încântă simțurile.

Sea On este locul ideal pentru a vă transforma casa într-un spațiu de vacanță, simțindu-vă ca în concediu în fiecare zi. Briza mării dansează lent cu perdelele de la fereastră, soarele se liniștește pe balustrada tarasei, valurile își exersează cântecul nemuritor, iar timpul pare că se dilată.

Galerie foto

0720 880 888 Contact Reprezentant vânzări
WhatsApp chat